Dianggap Jadi Punca Ibu Bapanya Bercerai, Lelaki Ini Berang dan Memukul Perempuan Simpanan Bapa di Hadapan Khalayak Ramai


loading...

Beringaz.com - Apabila iman kita kuat maka tidak akan terjadi hal seperti ini, semarah apapun hendaknya kita bisa mengontrol emosi kerana melakukan tindakan selagi diri dipenuhi amarah hanya akan berbuah penyesalan. Semoga kisah ini bisa menjadi contoh pengajaran buat kita semua, jangan pernah mencurangi pasangan kerana itu semua hanya akan merugikan kita sendiri dan membuat keluarga menjadi hancur berantakan.

Jom kita simak saja bagaimana kemarahan sang anak kepada simapanan bapanya kerana diduga menjadi punca perceraian ibu bapanya.

Anak mana yang tak marah apabila mengetahui bapanya mempunyai hubungan sulit dengan wanita lain. Berang dengan apa yang menimpa perkahwinan ibu dan bapanya, seorang lelaki telah bertindak mengikut hati dengan memukul perempuan simpanan bapanya tanpa belas kasihan di tengah jalan.

Menurut Shanghaiist, lelaki tersebut telah mengheret seorang wanita ke tengah jalan yang sesak di kawasan Henan dan memukul mangsa yang berusia dalam lingkungan 40-an itu di hadapan khalayak ramai. Gila lah!
Melalui sebuah video rakaman, lelaki berkenaan juga dilihat menarik rambut kekasih gelap bapanya dan menumbuk wanita itu di bahagian perut.

Kepala mangsa juga ditampar sambil kata-kata makian dihamun oleh anak lelaki kekasih gelapnya itu.

Manakala orang awam di sekeliling pula hanya berkumpul dan melihat kejadian berkenaan tanpa berbuat apa-apa untuk menghentikan tindakan ganas lelaki itu.

Menurut salah seorang saksi kejadian, suspek bertindak demikian kerana menuduh wanita tersebutlah menjadi punca penceraian ibu bapanya yang bakal berlaku tidak lama lagi. Meskipun begitu, punca sebenar kejadian belum diketahui dan pihak polis di bandar Yuzhou masih menjalankan siasatan.

Berikut rakaman dari kejadian berkenaan:


Itulah siapa suruh jalinkan hubungan dengan suami orang. Tak pasal-pasal kena pukul dan dimalukan.

Sumber: Lobakmerah

loading...

Loading...